FILOSOFIE

We willen en mooie tuin, een waar we kunnen genieten. Van de tuin, maar ook van elkaar. Gelukkig gaan een mooie tuin en genieten heel goed samen. De tuinbezitters zien de tuin meer als een buitenkamer. Een plek waar geleefd wordt.

Ik werk voor particulieren en bedrijven. In beide gevallen is de tuin heel vaak een groen visitekaartje voor vrienden, kennissen en zakenrelaties. De tuin is het verlengstuk van het imago dat mensen en bedrijven willen uitstralen.

De start voor elk ontwerp is een gesprek en de huidige situatie bekijken. Dan zoek ik naar duurzame elementen in de tuin. Bekijk de omgeving, de sfeer in en rond de woning, de manier van leven, ... Aspecten als licht en schaduw, ruimtegevoel, de seizoenen, het landschap bepalen de sfeer.

Op basis van dat gesprek maak ik een ontwerp. Een ontwerp dat nauw aansluit bij de verwachtingen van de opdrachtgever.

Strakke tuinen, landelijke tuinen, kleine en grote tuinen, de aanleg van inritten aan een bedrijf of een binnentuin in een kmo.

Ik sta ook in voor de realisatie van het ontwerp. Hiervoor maak ik gebruik van een netwerk van kwaliteitsvolle aannemers. Op basis van het ontwerp kies ik aannemers die gespecialiseerd zijn in de uitvoering van mijn ontwerpen.