FILOSOFIE

We willen een mooie tuin, waarvan we kunnen genieten. In een mooie omgeving. Gelukkig gaan een mooie tuin en genieten heel goed samen. De tuinbezitters zien de tuin meer als een buitenkamer. Een plek waar geleefd wordt. Een groene omgeving kan rust brengen.

Ik werk voor particulieren en bedrijven. In beide gevallen is de tuin heel vaak een groen visitekaartje voor vrienden, kennissen en zakenrelaties. De tuin is het verlengstuk van het imago dat mensen en bedrijven willen uitstralen. Een aangename leefomgeving, in harmonie met de biodiversiteit.

De start voor elk ontwerp is een gesprek en de huidige situatie bekijken. Dan zoek ik naar duurzame elementen in de tuin. Bekijk de omgeving, de sfeer in en rond de woning, de manier van leven, ... Aspecten als licht en schaduw, ruimtegevoel, de seizoenen, het landschap bepalen de sfeer. Maar ook de dynamiek van de bewoners bepaald de sfeer en het uitgangspunt.

Op basis van dat gesprek maak ik een ontwerp. Een ontwerp dat nauw aansluit bij de verwachtingen van de opdrachtgever. Een hechte samenwerking start met een gesprek en overleg.

Elke opdrachtgever met een verhaal ... Elk ontwerp: samen een verhaal.

Strakke tuinen, landelijke tuinen, kleine en grote tuinen, maar ook de aanleg van inritten aan een bedrijf of een binnentuin in een kmo. Openbaar groen als opwaardering van de buurt.

Ik sta ook in voor de realisatie van het ontwerp. Hiervoor maak ik gebruik van een netwerk van kwaliteitsvolle aannemers.

Op basis van het ontwerp kies ik aannemers die gespecialiseerd zijn in de uitvoering van mijn ontwerpen.